Govinda Bio klíčky hnedého prosa
Nutrične jedinečné
VypredanéTento produkt sa už necnachádza v našej ponuke.
Podobné produkty:
Popis
Bio surové klíčky hnedého prosa
Inhibítory obsiahnuté v hnedom prose sa v dôsledku klíčenia odbúravajú, uhľohydráty sa čiastočne premieňajú na ľahko stráviteľné cukry a bielkovina sa tiež rozkladá na aminokyseliny. Klíčením sa ešte viac zlepšujú už aj tak výborné vlastnosti hnedého prosa. Obsah vitamínov sa v štádiu klíčenia zvyšuje štvor- až šesťnásobne, zvyšuje sa obsah minerálov a stopových prvkov, ako aj cenných mononenasýtených a polynenasýtených mastných kyselín. Živá strava v nezmenenej, pôvodnej podobe.
Klíčky hnedého prosa sa sušia pri 35 °C a majú kvalitu surovej stravy. To zaisťuje úplné zachovanie cenných vitamínových komplexov, ktoré vznikajú pri klíčení. Ich chuť má orieškovú, jemne korenistú sladkú arómu a mierne pripomínajú žeruchu. Úžasné s tvarohom, müsli, chlebom, šalátmi a pod. alebo vhodné na priamu konzumáciu.
Výrobca: | Govinda |
---|
Odporúčaná denná dávka sa nesmie prekročiť.
Recenzie našich zákazníkov
K dispozícii je recenzií v jazyku: slovenčina pre produkt: Govinda Bio klíčky hnedého prosa
5 hviezdičiek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 hviezdičky | | 0 | (0%) |
3 hviezdičky | | 0 | (0%) |
2 hviezdičky | | 0 | (0%) |
1 hviezdička | | 0 | (0%) |
1 hodnotenie
- Nie sú aktuálne žiadne recenzie.