Alnatura Bio základná kaša, 500 g
Pre začiatok dňa bohatý na živiny
€ 3,59
(€ 7,18 / kg, vr. 20% DPH. - plus poštovné)
Vlastnosti
- celozrnné ovsené a špaldové vločky
- šachor a pražené orechy
- vysoký obsah vlákniny a cukru
- bio certifikované
- vegan
- vegetariánske
Č. produktu: XPI-MM-144872, Obsah: 500 g, EAN: 4104420136540
Popis
Kaša pozostáva z jemne mletých prísad, ako sú zrná a orechy - ako základ využíva lahodnú zmes obilnín a orechov: arómu dodávajú celozrnné ovsené a špaldové vločky, pražené orechy a šachor. Mletá bourbonská vanilka dodáva zloženiu nádych sladkosti, pretože receptúra neobsahuje žiaden cukor! Všetky ingrediencie pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva – ideálne pre začiatok dlhého dňa s ohľadom na výživu.
Príprava za studena: do zmesi nalejte o niečo menej ako dvojnásobné množstvo studenej tekutiny (napr. ovsený nápoj, mlieko, pomarančový džús) a nechajte 5-8 minút napučať. Zmiešajte s čerstvým ovocím - hotovo! Teplá príprava: jednoducho zalejte horúcou tekutinou, nechajte niekoľko minút napučať, v prípade potreby pridajte ovocie, celé orechy a pod. - dobrú chuť!
Poznámka: špalda a ovos bodujú cennými živinami a vlákninou, chutia aromaticky a zasýtia na dlhú dobu.
Výrobca: | Alnatura |
---|---|
Forma: | potraviny |
Druh stravy: | vegan, vegetariánska |
Vlastnosti: | bio certifikované, vegan, vegetariánske |
Odporúčaná denná dávka sa nesmie prekročiť.
Zloženie
- 64% Celozrnné ovsené vločky [1]
- 18% Celozrnné špaldové vločky [1]
- Pufovaná ryža [1]
- Leinsaat braun geschrotet [1]
- 2% Mletý šachor [1]
- 2% Mandeln geschält und gehackt [1]
- 2% Pufovaný amarant [1]
- 1% Haselnüsse geröstet und gehackt [1]
- Gemahlene Bourbon-Vanille [1]
- Z ekologického poľnohospodárstva
Môže obsahovať stopy iných orechov, mlieka, sóje a sezamu.
Nutričná hodnota
Nutričná hodnota | pre/na 100 g |
---|---|
Energia/energetická hodnota | 1591 / 380 kj / kcal |
Tuk | 8,5 g |
z toho Nasýtené mastné kyseliny | 1,5 g |
Sacharidy | 58 g |
z toho Cukor | 1,3 g |
Bielkoviny | 13 g |
Vláknina | 9,9 g |
Soľ | 0,04 g |